14.01.2013 1462

Okulumuz 2008 - 2009 eğitim öğretim yılında faaliyete başlamıştır. Çorlu Deri Sanayicileri Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafınadan yaptırılarak, Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Çorlu Deri Sanayicileri Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği, okulumuza olan maddi - manevi desteğini aralıksız sürdürmektedir. Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik - Elektronik Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojileri Alanı ve Kimya Teknolojisi Alanı bulunmaktadır.

Okul kullanım alanı 24162 metrekareir. Okul binası 660 metrekare üzerinde 4 katlı olarak inşa edilmiştir. Tek katlı olarak hizmet veren atölye binası vardır. Okulumuzda her yıl ortalama 350 öğrenci öğrenim görmektedir. Okulumuz tam gün tam yıl kapsamında eğitim vermektedir. Ayrıca Mesleki Açık Lise eğitimi verilmektedir.